Sídlo firmy

Co je sídlo firmy?

Sídlo firmy je jeden ze zákonem daných znaků pro veškeré právní formy firem v České republice. Sídlo pro firmy slouží jako kontaktní adresa společnosti, kam se mohou obracet klienti, dodavatelé i státní instituce. Sídlo společnosti musí být uvedené v obchodním rejstříku. Sídlo je možné mít na skoro kterékoliv adrese. V případech, kdy Vaše podnikání nevyžaduje kancelářské a jiné prostory je možné si dát sídlo firmy na Vaši soukromou adresu – tedy adresa bytu či domu. Nicméně je potřeba mít na paměti, že státní instituce mohou, v případech, kdy je adresa uvedena na bytě, provést kontrolu na kterou mají ze zákona právo. Předmětem kontroly jsou samotné prostory sídla společnosti a dále povinné označení sídla firmy na místě, které musí být volně přístupné veřejnosti.

Pronajmutí sídla společnosti

V případě, že si přejete využít služby pronajmutí sídla firmy, kontaktujte nás. Jednou z výhod poskytnutého sídla pro firmy jsou znatelně menší peněžní i časové náklady při stěhování Vašeho podnikání do například větších prostor. Sídlo firmy je stále stejné, a proto není potřeba po stěhování kontaktovat obchodní rejstřík a společnost o Vaší změně sídla. Se sídlem společnosti souvisí i přebírání a přeposílání pošty na adresu, kterou si sami určíte. Veškerá pošta je v sídle převzata a naskenována. Elektronická podoba dokumentů z pošty okamžitě odchází na Vaši e-mailovou adresu. Po dohodě poštu zašleme na Vámi určenou adresu. Můžeme Vám nabídnout několik různých adres pro sídlo firmy.

Cena za pronajmutí sídla firmy

Ceny jsou od cca 8.000 Kč až do 12.000 Kč. Základním rozdílem je především umístění. Můžete mít sídlo firmy na prestižní adrese v centru Prahy. U tohoto sídla v rámci ceny můžete využít pro svůj předmět činnosti společnosti zasedací místnosti, které jsou vybaveny základním kancelářským vybavením a to včetně služeb profesionální asistentky. Tato adresa je vhodná i v případech, kdy společnost bude plátcem daně z přidané hodnoty. V opačných případech je vhodná i varianta levnější. Kontaktujte nás a my vám poradíme to nejvhodnější řešení.

poskytnutí sídla firmy

Zajímá Vás více?

Komplexnost

Založení společnosti, její usídlení, doručení apostilované dokumentace, vedení účetnictví. Vše pod jednou agenturou.

Podpora

Máte zahraniční společnost a nevíte, zda máte splněné všechny zákonné povinnosti? Pomůžeme s kontrolou a dodržením všech požadavků ze strany státu.

Management

Nejste spokojení s fungováním Vašich ředitelů? Nedodržují termíny? Zkuste nás.

Férová cena

Máte již svou offshore společnost? Chcete lepší podmínky? Změňte svého registračního agenta.

Parker & Hill

Spolehlivě & rádi Vám pomůžeme